• Русский
  • English
  • Română

Serviciile noastre

SLAVENA importă, produce și livrează produse alimentare pe întreg teritoriul Republicii Moldova. SLAVENA oferă o gamă largă de produse alimentare, cum ar fi: mezeluri, produse de patiserie, pește și produse din carne etc. Compania desfășoară atât comerțul cu ridicata, cât și comerțul cu amănuntul. Structura logistică include trei centre logistice și o flotă de vehicule specializate, ceea ce ne permite să livrăm în 24 de ore în orice localitate din țară.

Direcțiile noastre:


Import și distribuțieServicii logistice

Prelucrarea peștelui și a cărnii

Prelucrarea peștelui și a cărniiParteneriat:


În timpul activității noastre, am obținut rezultate foarte bune. Astăzi, ocupăm una din pozițiile de lider în sectorul importului și distribuției de produse alimentare în Moldova. Suntem recunoscători clienților noștri pentru cooperarea și munca lor fructuoasă. Dezvoltăm în mod activ propria noastră rețea comercială. Prioritatea noastră este consolidarea relațiilor comerciale curente cu partenerii existenți, precum și stabilirea de noi parteneriate.

Contacte

privind oportunitățile de cooperare:


Import și
distribuție


trade@slavena.md

+373 22 50 75 36Servicii
logistice


logistic@slavena.md

+373 22 50 75 36Pește și
prelucrarea cărnii


production@slavena.md

+373 22 50 75 36Rețea de vânzare
cu amănuntul


retail@slavena.md

+373 22 50 75 36Contactați-ne

Suntem întotdeauna deschiși pentru idei de afaceri și sugestii pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite!
Dacă aveți sugestii, scrieți-ne.