• Русский
  • English
  • Română

Cariera

Angajații companiei sunt principalul nostru activ valoros și principalul avantaj competitiv. Dezvoltăm în mod activ personalul nostru folosind metode avansate de formare profesionistă pentru a crea o echipă puternică și coezivă de oameni cu aceeași gândire.

O atmosferă plăcută și condiții favorabile de muncă permit angajaților noștri să-și realizeze pe deplin potențialul profesional.

De asemenea, dezvoltăm și implementăm diferite aranjamentele organizatorice care ne permit să creștem nivelul loialității personalului companiei noastre.

Particularitatea SLAVENA este ceea că apreciem fiecare angajat, indiferent de poziția și statutul său, iar bunăstarea acestora este una dintre sarcinile noastre cheie.

Compania noastră:Fiabilă

Peste 16 ani de activitate, fiabilitate și stabilitate.


Cu perspective

Dezvoltarea continuă și extinderea liniilor de afaceri


Deschisă

Noi susținem:
- onestitatea
- integritatea
- corectitudinea


Prosperă

Creșterea continuă a vânzărilor și a producției

Întrebări frecvente:


1. SLAVENA susține că sprijină creșterea profesională a angajaților. Ce înseamnă „sprijinirea creșterii profesionale”?

+ -

SLAVENA creează condiții în două direcții: îmbunătățirea calificărilor fiecărui angajat și promovează avansarea în carieră a angajaților. În scopul calificării ulterioare, angajatul este instruit la locul de muncă, la cursuri și training-uri pentru îmbunătățirea competențelor și dobândirea de noi capacități adiacente profesiei de bază. După o astfel de instruire, apar noi posibilități de a se califice pentru un alt post mai avansat în carieră. Deseori apar locurile vacante, deoarece SLAVENA deschide noi capacități și diviziuni și, prin urmare, noi locuri de muncă.

2. SLAVENA garantează protecție socială angajaților săi?

+ -

Compania noastră este una dintre cele mai mari întreprinderi din Moldova. Oferim muncă stabilă constantă la sute de oameni. Nu este nevoie să menționez că angajarea în cadrul SLAVENA este exclusiv oficială, oferind o listă completă de beneficii sociale – concediul anual plătit și buletin de incapacitate de muncă temporară.

3. Care este motivul apariției posturilor vacante?

+ -

Această problemă îngrijorează adesea potențialii angajați, deoarece sunt preocupați de faptul că angajatul precedent a renunțat din cauza unor condiții dificile de muncă sau a unor salarii mici. Cu toate acestea, SLAVENA stabilește salarii mari și bonusuri regulate, o atitudine foarte serioasă față de problemele de protecție a muncii și un climat favorabil în echipă. Deci răspunsul HR-ului al SLAVENA este, de obicei, unul din două:

  • Deschidem o nouă filială, de producție, MEGAMARKET sau extindem rețeaua existentă, ceea ce necesită noi angajați, deoarece SLAVENA este un lider în industria alimentară cu ritmuri de creștere rapide și cu o poziție stabilă pe piață;
  • angajatul anterior este promovat, deoarece SLAVENA oferă toate condițiile pentru dezvoltarea profesională și avansarea în carieră astfel aveți aceleași oportunități profesionale.

Fiecare nou angajat al SLAVENA are posibilitatea de a ocupa un post mai avansat, de a câștiga destul pentru p viață confortabila și de a deveni parte a unei comunități profesionale, binevoitoare si respectate – echipa SLAVENA!

Locurile noastre de muncă:Пришли свое резюме на e-mail: hr@slavena.md, с указанием позиции.Contactați-ne

Suntem întotdeauna deschiși pentru idei de afaceri și sugestii pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite!
Dacă aveți sugestii, scrieți-ne.