• Русский
  • English
  • Română

SLAVENA este unul dintre liderii pieței de import și distribuție a produselor alimentare!

SLAVENA este una dintre cele mai mari întreprinderi din Moldova specializată în furnizarea produselor alimentare. Compania produce pește și produse din carne.

Importul este realizat din peste 20 de țări din Europa, Asia și America. Distribuția include – comerțul cu ridicata și cu amănuntul pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Mai mult de 5000 de puncte de vânzare în toată țara și mai mult de 22 ani pe piața alimentară dovedesc experiența și profesionalismul SLAVENA, iar propria companie de logistică permite livrarea rapidă a produselor în toate colțurile Moldovei, în cele mai bune condiții de stocare și transport.

Acoperire pe întreg teritoriul Moldovei

800

Mai mult de 800 de angajați ai companiei

40

Mai mult de 40 de furnizori din 20 de țări

4850

Peste 4850 de puncte de vânzare active

3

3 magazine proprii

De ce noi?22

ani


Experiență

Peste 16 ani de experiență. Suntem un partener de încredere și stabil pe piață de peste 16 ani.

Parteneri

Lucrăm cu cei mai buni producătorii de produse alimentare din întreaga lume.

Politica prețurilor

Datorită colaborării constante cu furnizori, putem oferi cele mai bune preturi.

Logistică

Flota proprie și depozite de clasa A, livrare oriunde în țară în termen de 24 de ore.

Clienți

Pentru noi, fiecare client este important. Implementarea tuturor grupurilor de produse este însoțită de suportul cuvenit din partea departamentului de marketing.

Partenerii noștri

Referințele clienților


SLAVENA a importat în Moldova mai mult de 10 ani Brivais VIlnis. Deși piața de conserve de pește este caracterizată de o concurență acerbă pentru preț și loc pe raft, vânzările noastre cresc în mod regulat. În acest timp, am fost convins că am făcut alegerea potrivită oferindu-i acestei companii dreptul de distribuție. Ele oferă brand-ului nostru o prezență în toate punctele de vânzare din întreaga țară – de la hipermarketurile din Chișinău, până la magazinele mici din sate.

Kristaps Kosichins
Director comercial al fabricii Brivais Vilnis

Propriul mic magazin în sat nu este ușor. Satul nostru este departe de drum, astfel încât produsele nu sunt livrate regulat. Dacă produsele alimentare și conservele pot fi comandate cu o marjă, atunci produsele cu termen scurt de depozitare se termină deseori și pierd bani. SLAVENA este unul dintre puținii furnizori care îmi furnizează marfa de două ori pe săptămână. Comand marfa în loturi mici, astfel produsele lor sunt mereu proaspete și au loc pe raft.

Natalia Krushinskaya
Proprietarul magazinului Alimentara

Contactați-ne

Suntem întotdeauna deschiși pentru idei de afaceri și sugestii pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite!
Dacă aveți sugestii, scrieți-ne.